RENDEZVÉNYEK

2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013
2014 2015 2016 2017 2018 2019 2021
2022

XII. Füzes Fesztivál 2019
2019.09.07

2019. szeptember 7-én a XII. FÜZES FESZTIVÁL délelőtti nyitó programjaként az ÖFE nagy érdeklődés mellett rendezte az Uniqa Biztosító helyi irodájában a Bocsi János által - Sziklai János archív fotóiból gyűjtött kiállítását.

Kellemes időben kezdődött a XII. FÜZES FESZTIVÁL délutáni programja a Nagy Edit Lovas Iskola felvonulásával és a megnyitót követő galambröptetéssel. Ezt követően a Rozmaring Népdalkör, Biró Mónika és a Füzes Táncklub bemutatójára került sor még kint, a Baross Gábor téren. A fesztivál folytatására a Márka Presszó teraszának a színpadán került sor. Hosztafi Amanda gyerekműsora, Szabi Magic bűvész show, Halmai Luca Disney slágerek és Sztaniszláv László operett produkciói követték sorban egymást.

A késő délutáni órákban Maresz énekelt ismert dalokat majd egy Sztaniszláv féle rock and roll Partyra táncra perdült a közönség egy része. A tombolahúzásra teljesen megtelt a Márka Presszó. A fődíj ezúttal is egy zöld színű Csepel kerékpár volt, amit Bocsi Jánostól vett át a boldog nyertes.

Miközben kint már teljesen eleredt az eső, bent a Márka Presszó és a terasza teljesen megtelt. A Dresszírozott Bolha duó akusztikus rock koncertje vezette fel a várva várt Vikidál Gyula fellépését, ami felejthetetlen élményt nyújtott a népes közönségnek. A záró program Wenczel Ádám, Nagy Péter és Wenczel Árpád vezetésével egy éjjel 2-ig tartó Diszkó Party volt. Az ÖFE ezúton is köszöni minden résztvevőnek, támogatónak és érdeklődőnek a segítséget és megtisztelő figyelmet!

A XII. FÜZES FESZTIVÁL az idén is sok érdeklődőt csalt ki a Baross Gábor térre a rossz idő ellenére. Tombola ajándékot ajánlott fel egyebek mellett Antal Judit, Bánik Eduárd, Bocsi János, Gál Ilona, Orsó Viktória, Valyon István és Wenczel Árpád ÖFE képviselő jelöltek. Gál Ilona polgármester jelöltként külön felajánlást is tett. Bocsi János biztosította a fesztivál fő díját, amit egy káli hölgy nyert és vett át nagy örömmel a kitörő tapsvihar közepette.

Wenczel Árpád, az ÖFE elnöke

***