RENDEZVÉNYEK

2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013
2014 2015 2016 2017 2018 2019 2021
2022 2023

IX. Füzes Fesztivál 2016
2016.09.03.

Szeptember 3-án nagy érdeklődés mellett, szikrázó napsütésben rendezte meg egyesületünk a IX. Füzes Fesztivált városunk szívében - a Rákóczi úton a Művelődési Központ és Posta közötti, közúti forgalom elől teljesen lezárt szakaszán. Délelőtt 10 órától a Művelődési Ház nagytermében a népdalkörök találkozójára került sor 8 csoport fellépésével. A Városi Könyvtárban egész nap megtekinthetőek voltak a Füzesabonyi Kreatív Csoport csodás alkotásai. A délutáni programok 15 órakor kezdődtek Nagy Csaba polgármester és Wenczel Árpád ÖFE elnök megnyitó beszédével. Ezt követően a galambröptetésben, majd a Pinkóczy mazsorett és a Füzes Táncklub látványos produkciójában gyönyörködhetett a közönség. Megtelt teljesen a Házasságkötő terem előtti tér és a Rákóczi út lezárt szakasza, mikorra a Pöttömke Óvoda műsorára, Jordán Marcsiék Zumbájára, valamint a Tűzkerék Néptánc Egyesület fellépésére került sor. A hagyományos gyermek szépségversenyt már mindenki türelmetlenül várta, ezúttal is sokan neveztek és nagyon aranyosak voltak a gyerkőcök!

A Füzes Fesztivál Rákóczi úti területe szinte vidámparkká alakult át erre az 1 napra. Volt óriás csúszda, libegő, jumping, körhinta, kisvasút, céllövölde, arcfestés, lufi hajtogatás és még sok egyéb játék - Panni bohóccal az élen! Természetesen kirakodó árusok is várták az érdeklődőket.

Az esti programokat Veres Kitti nagyszerű produkciója nyitotta meg, majd a gyermek szépségverseny eredményhirdetése után Várhegyi Gábor és Vass Virág ismert, dallamos slágerekből összeállított fellépése következett. Ezúttal is rengeteg tombola került kisorsolásra. A főnyeremény egy teljesen felszerelt, aranyszínű kerékpár volt, valamint a teljesség igénye nélkül kisorsolásra került például elektromos láncfűrész, 2 darab éves vízdíj kedvezmény, 4 étkezési utalvány a Hétvezér és Napsugár éttermekbe és sok más egyéb, értékes tombola ajándék! Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek!

Már besötétedett, mire reflektorfényben a Warning élő koncertje, majd az este sztárvendége - a CAIRO - produkciója következett. A IX. Füzes Fesztivált Wenczel Árpád Retro partija zárta, ahol ismert sikerek szólaltak meg!

Köszönöm a sok önzetlen segítséget és felajánlott támogatást a teljesség igénye nélkül: az ÖFE teljes csapatának, Nagy Csaba polgármester úrnak, támogatóinknak, minden résztvevőnek és közreműködőnek, az Egészségügyi Központ, a Fitomed ElitClub, a PW Produkció, az FM7 Rádió és az Önkéntes Tűzoltó Egyesület, illetve a helyi galambászok jelenlévő képviselőinek - valamint a rendet, biztonságot egész nap felügyelő Polgárőröknek és a Városi Rendőrkapitányságnak! Az ÖSSZEFOGÁS jelképe volt az idén is a Füzes Fesztivál! 2017 szeptemberében folytatásként jön a X. (jubiláló) ÖFE Füzes Fesztivál!

Wenczel Árpád, az ÖFE elnöke

***